Εμείς

10-logoi-gia-na-kalesete-enan-idravliko

Ο “Υδραυλικός Θεσσαλονίκη 24 ώρες” εξυπηρετεί στη Θεσσαλονίκη εδώ και 20 χρόνια! Με 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση που μπορείτε να βασίζεστε 365 μέρες το χρόνο για οποιοδήποτε απρόσμενο υδραυλικό ή αποχετευτικό σας πρόβλημα.

 

 

Υπηρεσίες για μικρές και μεγάλες Πολυκατοικίες.

Εξυπηρετούμε όλες τις πτυχές των υδραυλικών – είτε πρόκειται για μέτρια συγκροτήματα διαμερισμάτων ή deluxe πολυκατοικίες. Προσφέρουμε σε εσάς και τους ενοικιαστές σας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υδραυλικών εγκαταστάσεων όπως εκ νέου σωληνώσεις νερού, εγκατάσταση θέρμανσης, θερμοσίφωνα, τουαλέτας, βρύσης, εγκατάσταση φυσικού αερίου και αμέτρητες άλλες υπηρεσίες.

 

Ο Υδραυλικός Θεσσαλονίκη 24 ώρες είναι εδώ για να αναλάβει οποιοδήποτε υδραυλικό πρόβλημα σας απασχολεί. Σας προσφέρουμε μια τεράστια γκάμα υδραυλικών υπηρεσιών που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Για διάγνωση καλέστε μας στο 2311251691 ή 6983739565

Ειδικευόμαστε σε: Υδραυλικές επισκευές,Υδραυλικές εργασίες,εντοπισμός διαρροών,ανακαίνιση μπάνιου,διαρροή νερού, αντικατάσταση θερμοσιφώνου, επισκευή θερμοσιφώνου,τοποθέτηση ηλιακού,συντήρηση ηλιακού,εγκατάσταση θέρμανσης,τοποθέτηση καλοριφέρ, αντικατάσταση καλοριφέρ, τοποθέτηση βρύσης,αντικατάσταση βρύσης,εγκατάσταση φυσικού αερίου,συντήρηση λέβητα,τοποθέτηση πιεστικού, τοποθέτηση φίλτρου νερού, αντικατάσταση ηλεκτροβάνας,αντικατάσταση καζανάκι,αποχετεύσεις,σιφώνια και σε πολλά ακόμη.

Οι τεχνικοί μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι πτυχιούχοι υδραυλικοί που μπορούν γρήγορα να διαγνώσουν το προβλημά σας! Εάν χρειάζεστε υδραυλικό στο Κέντρο, Χαριλάου, Άνω Τούμπα, Εύοσμος, Σταυρούπολη, Καλαμαριά, Μαρτίου, Πυλαία, Τριανδρία, Νεάπολη, Βούλγαρη και οπουδήποτε αλλού στη Θεσσαλονίκη καλέστε μας τώρα! – Είμαστε Αδειούχοι και αναγνωρισμένοι από το κράτος.

Ανακαινίζουμε  Μπάνια, διαμερίσματα και γραφεία.

Ο Υδραυλικός Θεσσαλονίκη 24 Ώρες έχει μια επιτυχημένη ιστορία πάνω από 20 χρόνια στην ανακαίνιση και σε υδραυλικές επισκευές, συμπεριλαμβανομένων μπανιέρας, μπιντέ, τουαλέτας, νεροχύτες, ατμόλουτρα, ντους, βρύσες και ειδών υγιεινής από όλο τον κόσμο, αυτή η διαδικασία είναι για μας καθημερινότητα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε την κουζίνα και το μπάνιο των ονείρων σας: αν σκοπεύετε να ανακαινίσετε την κουζίνα σας, το μπάνιο σας ή να εγκαταστήσετε μια νέα βρύση, οι υδραυλικοί μας είναι κατέχουν την τεχνογνωσία για να ολοκληρώσετε με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα  τη δουλειά σας. Οι υδραυλικοί μας είναι εξειδικευμένοι να εγκαταστήσουν οποιοδήποτε εξάρτημα της επιλογής σας.

Ο Υδραυλικός Θεσσαλονίκη 24 Ώρες δίνει μια υπόσχεση σε σας και σε όλους τους πελάτες της. Αυτή η υπόσχεση είναι φεύγοντας από το σπίτι σας να το παραδώσουμε σε καλύτερη κατάσταση από ό, τι όταν μπήκαμε για πρώτη φορά.

Είτε πρόκειται για την εμφάνιση, τη μόδα, ή την άνεση που ζητάτε, έχουμε μια λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιήσετε την τεχνογνωσία των τεχνικών μας για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε μια λύση που να ταιριάζει στα δικά σας κριτήριά.

Θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας στο σπίτι σας, οπότε γιατί να μην δημιουργήσουμε ένα σπίτι που να είναι άνετο και όμορφο ταυτόχρονα; Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τις δεξιότητες μας και προσπαθούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες για κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε.